חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גרטן בטטות
1 קילו בטטות מקולפות ופרוסות לעיגולים דקים
3 שיני שום
1 כפית פתיתי צ'ילי
2 כפות שמן זית
300 מל' שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס עבה
• שמים את פרוסות הבטטה בקערה ומוסיפים להם שלוש שיני שום כתושות וכפית פתיתי צ'ילי (אפשר להחליף ב1/2 כפית טימין או בכפית תבלין פרובנס).
• בוזקים מעל 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב כדי שכל הפרוסות יהיו מצופות.
• מכינים תבנית אפייה מפיירקס ומורחים אותה בשמן.
• מסדרים את פרוסות הבטטה באופן שווה זו ליד זו על תחתית התבנית, וממשיכים לסדר שכבות על שכבות עד שהשכבה העליונה ישרה (יחסית).
• שופכים על הגרטן שמנת מתוקה באופן שווה, ובוזקים מעל עוד כף שמן זית.
• מנענעים את התבנית כדי לקבל שכבה אחידה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך שעה, (או עד שהבטטות רכות והשכבה העליונה מוקרמת ומעט שחומה).
• כשהגרטן מוכן, מוציאים אותו מהתנור ומצננים 10 דקות.
• חותכים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים