|
|
מדליוני פילה לבן עם תפוחים |
מרכיבים :
|
500 גר' בשר לבן (פילה) חתוך למדליונים
שן שום קצוצה
1 בצל סגול חתוך לחצאי עיגול
2 תפוחים ירוקים (תפוח עץ גרנד סמית) פרוסים לסהרונים
1 שורש שומר פרוס לרצועות
שמן זית
3/4 כוס יין לבן
1 כפית טימין יבש
מלח ופלפל
פטרוזליה לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, בוזקים על הבשר מלח פלפל וטימין משני צדדיו ומטגנים קלות, בערך 2 דקות כל צד עד ל"סגירת" הבשר.
•
מוציאים את הבשר לצלחת.
•
מוסיפים למחבת שמן זית, ומטגנים את הבצל והכרישה.
•
מקפיצים שתי דקות, מוסיפים את התפוחים, את שן השום, מלח פלפל וטימין.
•
מערבבים טוב עוד שתי דקות ומוסיפים את היין.
•
מבשלים כ- 8 דקות עד שהכל רך.
•
מחזירים את הבשר פנימה, מערבבים כדקה, מוציאים ומגישים עם פטרוזליה קצוצה מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|