חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת אננס לפסח
240 גר' גבינת שמנת
1/2 כוס סוכר
4 ביצים
3/4 כוס עמילן תפוחי אדמה (או קמח תפ"א)
1 כפית אבקת אפייה לפסח
2 כוסות רסק אננס (ניתן לרסק קופסת שימורים)
1/2 כוס שמן צמחי
1 כפית תמצית וניל
קופסת שימורים של אננס בעיגולים שלמים לקישוט
• מכניסים לקערה את גבינת השמנת עם הסוכר ומערבבים היטב.
• מוסיפים לקערה 4 ביצים ומערבבים היטב.
• מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה לאט לאט תוך ערבוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
• מוסיפים את אבקת האפיה ומערבבים.
• מוסיפים את רסק האננס ומערבבים.
• מוסיפים 1/2 כוס שמן צמחי למשל שמן חמניות או שמן שקדים ומערבבים.
• מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים היטב.
• לוקחים תבנית בקוטר 22 סנטימטר (רצוי מפיירקס) ומרססים אותה עם מעט שמן או מורחים חמאה, ושופכים פנימה את המלית.
• מסדרים מעל כמה עיגולי אננס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים משך 45 עד 50 דקות.
• מוציאים מהתנור, מצננים מעט, פורסים ומגישים עם גבינת שמנת או קצפת.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים