חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שוקי עוף בדבש וחרדל
10 שוקי עוף או לחילופין עוף שלם חתוך ל- 8
1/2 כוס חמאה מומסת (או מרגרינה)
1/2 כוס דבש
1/4 כוס חרדל
1 כפית מלח
1 כפית אבקת קארי
כמה כפות שומשום קלוי (לא חובה)
• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
• מכינים תבנית עם נייר כסף ועליה מסדרים את שוקי העוף בשכבה אחת.
• למרינדה מערבבים 1/2 כוס חמאה או מרגרינה מומסת, עם 1/2 כוס דבש, 1/4 כוס חרדל, כפית מלח וכפית קרי ומערבבים יחד.
• שופכים את הרוטב על השוקיים ומצפים אותן היטב.
• מכסים את התבנית עם נייר כסף ואופים בתנור משך 30 דקות.
• אחרי 30 דקות, מסירים את נייר הכסף, ומורחים את העוף עם המיצים שניקוו בתבנית.
• מחזירים את התבנית לתנור לעוד 15 דקות, ואז מוציאים אותה ומורחים עוד מהנוזלים על העוף.
• חוזרים על הפעולה כל 15 דקות, עד שהעוף מוכן. (בערך עוד 30 עד 45 דקות).
• לפני סיום, אפשר להעלות את התנור לגריל כדי לקבל צבע שחום יפה.
• כשהעוף מוכן, אפשר לבזוק עליו גרגירי שומשום ולהגיש חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים