חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף בלימון בסגנון סיני
לרוטב: 250 מ"ל ציר עוף או מרק עוף מוכן
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור
לעוף: 500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
2 כפות רוטב סויה
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
1 כוס שמן מתאים לטיגון
• מערבבים את רצועות העוף בקערה עם 2 כפות רוטב סויה, מכסים ושמים במקרר למשך שעתיים.
• להכנת הרוטב: מחממים בסיר על אש בינונית 250 מ"ל ציר עוף, עם 1/4 כוס מיץ לימון טרי, 2 כפות סוכר ו-2 כפות קורנפור.
• מערבבים היטב עד שכל הרוטב חלק ומחממים משך 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
• מורידים את הרוטב מהאש.
• טורפים 2 ביצים בקערה קטנה, מוסיפים להן 2 כפות קורנפלור, מערבבים היטב.
• מכינים את קערת העוף ולידה את הקערית עם הביצים הטרופות והקורנפלור.
• מחממים מחבת או ווק עם כוס שמן לטיגון, על חום גובה.
• כשהשמן רותח, לוקחים רצועת עוף, טובלים אותה בביצה ומכניסים לשמן הרותח.
• ממשיכים עד שהווק (או המחבת) מלא ומורידים מעט את החום.
• מטגנים כל רצועת עוף בערך 2 דקות עד 3 מכל צד, ומוציאים לנייר סופג.
• כשהעוף מוכן, שופכים עליו מהרוטב ומגישים על מצע של אורז לבן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים