|
|
גרטן ברוקולי |
מרכיבים :
|
675 גר' ברוקולי חתוך לפרחים (4 ראשים)
240 גר' גבינת צ'דר חתוכה לקוביות
2 כוסות רוטב בשמל לבן (ראו מתכון מתחת)
1 כף מלח
3 כפות פירורי לחם
1/2 כוס פרמזן מגורד
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים 2 כוסות של רוטב בשמל לבן(מתכון בהערות).
•
כשהרוטב מוכן, מכניסים פנימה את קוביות הצ'דר, מכבים את האש ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
•
מחממים סיר גדול עם מים על האש ומוסיפים כף מלח.
•
כשהמים רותחים, מכניסים פנימה את פרחי הברוקולי למשך 3 דקות. (הוא יסיים את הבישול בתנור).
•
מוציאים את הברוקולי מהמים הרותחים לתוך מסננת.
•
מעבירים את הברוקולי המסונן ממים לקערה, ומערבבים אותו עם רוטב הבשמל.
•
שופכים את הברוקולי המצופה לקערת פיירקס מותאמת לתנור.
•
בוזקים על הברוקולי פירורי לחם ומעל בוזקים גבינת פרמזן.
•
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך 20-25 דקות.
•
מוציאים את הגרטן מהתנור ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|