חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פילה סלמון מזוגג ברוטב בלסמי
6 פילטים של סלמון (150 גר' כל אחת)
1/3 כוס חומץ בלסמי משובח
4 שיני שום קצוצות
4 כפיות חרדל דיז'ון (או חרדל רגיל)
1 כף יין לבן
1 כף דבש
ספריי שמן או כף שמן
1 כף אורגנו טרי קצוץ
מלח ופלפל
• מחממים תנור ל- 200 מעלות.
• מחממים סיר קטן עם ספריי שמן או כף שמן על אש בינונית.
• כשהסיר חם, מוסיפים את השום הקצוץ וצולים תוך ערבוב 2 דקות, עד שהשום רך.
• מוסיפים כף יין לבן, כף דבש, 1/3 כוס חומץ בלסמי, ו-4 כפיות חרדל ומערבבים היטב, עד שהרוטב מסמיך מעט - כ- 3 דקות.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ומחלקים את הרוטב לשני חלקים.
• מסדרים תבנית עם נייר כסף, ומרססים אותה עם ספריי שמן, או מברישים עם מעט שמן.
• מסדרים את נתחי הסלמון (עור למטה) זה לצד זה, על התבנית, ובעזרת מברשת, מושחים את החלק העליון של הנתחים עם מחצית מהרוטב הבלסמי שהכנו.
• בוזקים על הדגים את האורגנו הטרי ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 10 עד 14 דקות (עד שרך ומוכן).
• מוציאים את הסלמון מהתנור ומורחים אותו בשכבה נוספת של הזיגוג הבלסמי שנותר, ובוזקים מעל מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
• בעזרת התרווד, מרימים את נתחי הסלמון מנייר הכסף, אל צלחת הגשה, ומשאירים את העור על התבנית. (אם לא הצלחתם אין דבר :).
• מגישים חם עם אורז, ירק חם או סלט ירוק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים