חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ברוקולי צלוי בשום ולימון
שני ראשי ברוקולי חתוכים לפרחים
2 כפות שמן זית משובח
1 שן שום קצוצה
1 כפית מלח ים
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית לימון
1/4 כפית פתיתי צ'ילי (לא חובה)
• מחממים תנור ל- 200 מעלות, ומכינים תבנית עם נייר אפייה.
• מניחים את פרחי הברוקולי חתוכים ונקיים בקערה, ושופכים עליהם שמן זית, כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס ושן שום קצוצה. (תוכלו להוסיף גם 1/4 כפית פתיתי צ'ילי לחריפות גבוהה יותר).
• מקפיצים את הקערה מערבבים היטב כך שכל הירק מצופה מכל צדדיו, ומפזרים את פרחי הברוקולי המתובלים על גבי התבנית בשכבה אחת.
• מכניסים לתנור וצולים בין 15 ל- 20 דקות, או עד שהברוקולי רך דיו.
• לברוקולי פריך יותר, צמצמו את זמן הצלייה.
• מוציאים את הברוקולי מהתנור ומפזרים מעליו מיץ לימון.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים