חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת תפוחים בדבש ואגוזים
120 גר' חמאה רכה ללא מלח
1 כוס סוכר
3 ביצים גדולות
1 ו-1/2 כוסות קמח
1 ו-1/2 כוסות שקדים מולבנים קלויים וקצוצים דק
1/2 כוס עוגיות ספוג איטלקיות מפוררות דק (או ביסקוויטים פשוטים)
גרדת קליפת לימון מלימון אחד
גרדת קליפת תפוז מתפוז אחד
1/3 כוס קפה אספרסו חזק
1/4 כוס מיץ תפוזים
3 כפות דבש
• 4 תפוח עץ זהובים מקולפים וחתוכים לקוביות
• 1 כפית תמצית שקדים
• אבקת סוכר לקישוט
• מערבבים בקערה את החמאה הרכה עם כוס סוכר.
• מוסיפים פנימה את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים היטב אחרי כל ביצה, עד שהתערובת נוזלית חלקה ואחידה.
• מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים.
• מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים.
• מוסיפים גרדת לימון ותפוז, עוגיות ספוג מפוררות, 1/3 כוס אספרסו, 1/4 כוס מיץ תפוזים ו-3 כפות דבש.
• מוסיפים פנימה את התפוחים החתוכים ותמצית שקדים ומערבבים הכל יחד.
• מצפים תבנית עוגה עגולה בקוטר 25 סנטימטר עם חמאה, ובוזקים מעל קמח באופן שווה.
• שופכים פנימה את בלילת העוגה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, משך כ- 45 דקות.
• כשהעוגה מוכנה, היא תהיה שחומה מלמעלה, ועם נלחץ אצבע במרכז התבנית, היא תחזור למקומה.
• מצננים את העוגה כ- 30 דקות, ואז מוציאים אותה מהתבנית ובוזקים מעל אבקת סוכר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים