|
|
ארטיק מנגו ביתי |
מרכיבים :
|
2 מנגו גדולים בשלים
260 מל' יוגורט וניל משובח (בערך כוס אחת)
תבניות פלסטיק לשלגונים
|
|
אופן הכנה :
|
• מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות.
•
מכניסים את המנגו למעבד המזון ומעבדים למחית חלקה.
•
מעבירים את המנגו לקערה ומערבבים אותו היטב עם היוגורט.
•
ממלאים את מיכלי הפלסטיק בתערובת וסוגרים עם המכסה.
•
מכניסים לפריזר להקפאה משך כ- 8 שעות.
•
מגישים מהפריזר, צונן וקל.
•
אם קשה לשחרר את השלגונים, מכניסים את הפלסטיק למים חמים לכמה שניות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|