חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ארטיק מנגו ביתי
2 מנגו גדולים בשלים
260 מל' יוגורט וניל משובח (בערך כוס אחת)
תבניות פלסטיק לשלגונים
• מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות.
• מכניסים את המנגו למעבד המזון ומעבדים למחית חלקה.
• מעבירים את המנגו לקערה ומערבבים אותו היטב עם היוגורט.
• ממלאים את מיכלי הפלסטיק בתערובת וסוגרים עם המכסה.
• מכניסים לפריזר להקפאה משך כ- 8 שעות.
• מגישים מהפריזר, צונן וקל.
• אם קשה לשחרר את השלגונים, מכניסים את הפלסטיק למים חמים לכמה שניות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים