חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מאפי פסטו וגבינת פטה
2 חבילות בצק עלים
200 גר' פסטו מוכן
200 גר' גבינת פטה מגוררת
1 כוס עגבניות מיובשות קצוצות דק
1 ביצה טרופה
• מפשירים את בצק העלים ופורסים אותו על משטח מקומח.
• מצפים כול עלה בצק בשכבת פסטו דקה. (ניתן להחליף ברוטב אחר, למשל רוטב עגבניות).
• מפזרים מעל את העגבניות המיובשות וגבינת פטה מגוררת. (אפשר להחליף בגבינת צ'דר, פרמזן או גבינה אחרת).
• מגלגלים את העלה כולו כמו רולדה מצד אחד עד לאמצע ואז מהצד השני עד לאמצע, כדי לקבל עוגיות "אוזני פיל", או אוזניות.
• בעזרת סכין חדה, חותכים את הגלילים למאפים בעובי 2 סנטימטר.
• מסדרים את המאפים (על הצד השטוח על גבי תבנית עם נייר אפייה שצופה קודם במרגרינה או חמאה.
• מברישים את המאפים מלמעלה ומהצדדים בביצה טרופה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, משך כ- 20 דקות או עד שהמאפים זהובים ומוכנים.
• מצננים מעט ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים