חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מקלות גבינה
חבילת בצק עלים קפוא
3 כפות שמן זית משובח (לחילופין שמן מקופסת אנשובי)
1/2 כוס גבינת צ'דר חריפה או פרמזן קצוצות דק דק
מלח ופלפל גרוס עבה
1/2 כפית פלפל קאיין
• מפשירים את בצק העלים עד שניתן לעבוד איתו (כשהוא עדיין מעט קפוא).
• פותחים את הבצק ומניחים אותו על משטח מקומח.
• מושחים את הבצק עם מברשת בשמן זית רגיל או שמן בטעמים (שמן שום, צ'ילי - או שמן מקופסת אנשובי).
• בוזקים מעל מלח ופלפל גרוס עבה. ניתן להוסיף גם עשבי תיבול יבשים כמו אורגנו, טימין, פפריקה או זעתר.
• בוזקים מעל את הגבינה המגורדת, צ'דר, פרמזן או שתיהן. (יש לבחור גבינה עוקצנית!)
• מכסים הכול בנילון נצמד ומעבירים מעל מערוך כדי להדביק את הגבינה לבצק.
• מסירים את הניילון וחותכים את הבצק לרצועות דקות (בערך סנטימטר וחצי לכול מקל).
• לוקחים כול אחת מהרצועות מהצדדים ומגלגלים אותה למקל מסובב, כשהצד עם התבלינים בחוץ.
• מניחים את הרצועות על נייר אפיה אחת לצד השניה, ובוזקים מעל עוד מעט גבינה.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, משך 20 עד 30 דקות (עד הזהבה) בהתאם לגודל המקלות, ואחרי 10 דקות הופכים אותם בתנור.
• כדי לוודא שהמקלות מוכנים, אוחזים אותם בקצה ואם הם נותרים קשיחים- הם מוכנים.
• מצננים את המקלות ומגישים עם מטבלים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים