חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
נשיקות מרנג וניל
2 חלבון ביצה
קורט מלח
קורט קרם אוף טרטר
1/2 כפית תמצית וניל
60 גר' כוס סוכר
• שמים 2 חלבונים בטמפרטורת החדר בקערה.
• מוסיפים קורט מלח, קורט קרם אוף טרטר ו-1/2 כפית תמצית וניל.
• מקציפים היטב עם המערבל ומוסיפים 1/2 מכמות הסוכר.
• ממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף קשה. (הופכים את הקערה והקצף נשאר דבוק).
• מכבים את המיקסר ומערבבים את יתרת הסוכר פנימה בתנועות מעטפת.
• מכינים תבנית עם נייר אפייה ומחממים תנור לחום נמוך של 100 מעלות.
• מכניסים את המרנג לשקית זילוף (אפשר גם לקחת שקית עבה ולחתוך בה חור).
• מסדרים את נשיקות המרנג על גבי נייר האפייה במרחקים שווים.
• אופים את המרנג בתנור שחומם מראש עד שהם מוכנים בין שעתיים וחצי ל-3 שעות (כשהם נפרדים בקלות מהנייר).
• מוציאים את נשיקות המרנג מהתנור, מצננים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים