חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק אפונה ופסטו מהיר
3 כוסות מים (750 מ"ל)
1 כפית מלח
2 כוסות אפונה קפואה (350 גר')
2 בצל ירוק חתוך לחתיכות גסות (עלים בלבד)
2 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות רוטב פסטו מוכן
• מחמים סיר עם 3 כוסות מים על אש גבוהה.
• מוסיפים מלח ומיץ לימון.
• מוסיפים את האפונה הקפואה ואת הבצל הירוק.
• מביאים את המרק לרתיחה, ומבשלים כמה דקות או עד שהאפונה רכה ומוכנה.
• מוסיפים 3 עד 4 כפות רוטב פסטו וטוחנים את המרק במעבד המזון או עם בלנדר מוט עד שהוא מסמיך.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים