חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קוגל תפוחי אדמה
3/4 כוס שמן זית
3 ביצים
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
6 תפוחי אדמה אדומים גדולים
1 בצל גדול חתוך לרבעים
• שופכים בערך רבע כוס שמן זית לקערת פיירקס מרובעת ומכניסים את הקערה לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות.
• בנתיים, מקלפים את הבצל ו-6 תפוחי אדמה מזן דזירה.
• מכינים את מעבד המזון לגריסה גסה (כמו בפומפיה) וטוחנים קודם את הבצל ואז את תפוחי האדמה (מומלץ לחתוך אותם קודם לאורך כדי שיכנסו למגרסה).
• לחילופין ניתן גם להשתמש בפומפיה, אך בזמן הריסוק, מומלץ לשמור את תפוחי האדמה הקלופים בקערת מים כדי שלא ישחימו.
• בנתיים מחממים סיר עם 2/4 כוס שמן זית על אש בינונית עד כמעט רתיחה.
• טורפים 3 ביצים בקערה ומוסיפים להם מלח ופלפל.
• מערבבים את תפוחי האדמה המרוסקים עם הביצה ואז מוסיפים לתערובת את השמן החם (בזהירות).
• מוציאים את תבנית הפיירס מהתנור ושופכים לתוכה את תערובת תפוחי האדמה והשמן.
• מחזירים את התבנית לתנור בזהירות ואופים משך שעה.
• השמן החם, יגרום לתחתית הקוגל להשחים יפה, ויתחיל את תהליך הבישול.
• כשהקוגל מוכן, מוציאים אותו מהתנור, מצננים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים