חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סטייק צלעות טלה
800 גר' צלעות טלה (או צלעות כבש)
8 עלי מנטה או נענע קצוצים
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1/4 כפית פתיתי צ'ילי אדום
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
2 כפות מים
• מנקים את צלעות הטלה, מייבשים אותן היטב ומניחים בקערה.
• בוזקים מעל הצלעות 2 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות ופטרוזיליה ונענע קצוצות היטב.
• מוסיפים את שאר התבלינים: מלח, פפריקה, כמון וצ'ילי ומעסים את הצלעות עם התבלינים.
• מוסיפים מעט מים בשביל המרקם ומכסים את הקערה בניילון נצמד.
• משרים לפחות כשעה לפני הצלייה או לילה שלם במקרר.
• לצלייה: מחממים מחבת סטייקים לחום גבוה וכשהמחבת חם בוזקים מעט שמן זית.
• מניחים את הצלעות על צד אחד וצולים בערך 3 דקות.
• מורידים מעט את האש והופכים את הצלעות למשך עוד 3 דקות או בהתאם לרמת הצלייה המבוקשת.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים