חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מאפה כרובית בקארי
1 ראש כרובית גדול
1/2 כוס מיונז
1/2 כוס שמנת חמוצה
1 כפית מלח
1 כף אבקת קארי
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל לבן (או שחור)
2 כוסות גבינת צ'דר מגורדת
לציפוי: 2 כוסות צ'יטוס או קורנפלקס
4 כפות חמאה מומסת
• מנקים את הכרובית היטב וחותכים אותה לפרחים.
• מכניסים את הכרובית לסיר עם מים ושמים על אש בינונית.
• כשהמים רותחים, מורידים מעט את האש ומבשלים 15 דקות, עד שהכרובית רכה.
• מסננים את הכרובית מהמים ומניחים בקערה.
• מוסיפים לכרובית מיונז ושמנת חמוצה.
• מוסיפים אבקת קארי, כורכום, מלח ופלפל לבן ומערבבים.
• מוסיפים את גבינת הצ'דר ומערבבים.
• מרססים תבנית פיירקס או אחרת עם שמן, או לחילופין, מצפים בחמאה.
• ממלאים את התבנית עם בבלילת הכרובית, ומשטחים אותה.
• לציפוי: מרסקים בבלנדר 2 כוסות צ'יטוס או קורנפלקס עם 4 כפות חמאה ומפזרים על כול התבנית. (ניתן גם להשתמש בפירורי לחם).
• אופים את המאפה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 20 דקות, עד שאתם רואים שהציפוי מבעבע.
• מוציאים את התבנית מהתנור ומגישים עם כף הגשה.
• המאפה ישאר רך וטעים ולא יתקשה כמו פשטידה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים