חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גרטן בטטות וקישוא
450 גר' בטטה (כ- 4 בטטות) מקולפות חתוכות לעיגולים
1 קישוא בינוני חתוך לעיגולים
1 ו- 1/2 כוסות חלב
1 כפית רוזמרין טרי קצוץ (רק העלים)
1 כפית אורגנו טרי קצוץ (רק העלים)
3 שיני שום קצוצות
2 כפיות או 2 קוביות מרק עוף פרווה או או מרק בצל
1 בצל סגול חתוך לעיגולים
1 כף תיבול יבש לטעמכם כמו הרב דה פרובנס
מלח ופלפל לפי טעם
גרטן• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
• מסדרים שכבה של עיגולי בצל על התחתית של תבנית חרס עמוקה.
• מסדרים מעל הבצלים שכבה של עיגולי בטטה ומעליה שכבה של עיגולי קישואים.
• קוצצים את השום הרוזמרין והאורגנו ומערבבים אותם עם החלב.
• מופררים פנימה 2 קוביות מרק עוף פרווה או מרק בצל (יש להקפיד שהקוביות התמוססו לגמרי!).
• מוסיפים מלח ופלפל ותבלין הרב דה פרובאנס, ומערבבים.
• מוסיפים את הגבינה המגורדת לתוך החלב,(משאירים כמה כפות בצד) ומערבבים.
• שופכים את תערובת החלב מעל הירקות, ובוזקים מעל את שארית הגבינה המגורדת.
• מכניסים את התבנית לתנור המחומם למשך 45 דקות או עד שהירקות רכים.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים