חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת גבינה ואוראו
30 עוגיות אוראו
3 כפות חמאה מומסות
250 גרק גבינת שמנת (רצוי פילדלפיה) בטמפ' החדר
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
עוד כמה עוגיות אוראו לקישוט
• מרסקים 30 עוגיות אוראו (עם המילוי הלבן) בשקית עם מערוך או במעבד המזון.
• מוסיפים לפירורי העוגיות 3 כפות חמאה מומסת ומערבבים היטב.
• שומרים חצי כוס מהתערובת בצד.
• מצפים תחתית של תבנית קפיץ עגולה בנייר אפייה ושופכים עליה את פירורי העוגיות הלחים.
• מהדקים את הפירורים לתבנית היטב בעזרת הידים או עם כף או תחתית של כוס.
• למילוי- שמים את גבינת השמנת הרכה בקערה ומערבבים אותה היטב עם 3/4 כוס סוכר ותמצית וניל.
• מוסיפים את הביצים בהדרגה אחת אחת תוך ערבוב.
• מוסיפים לתערובת את מחצית הכוס של פירורי העוגיות ששמרנו בצד ומערבבים.
• שופכים את תערובת הגבינה על מצע העוגיות ומשטחים את פני שטח העוגה.
• מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות משך 40 עד 45 דקות או עד שמרכז העוגה יציב.(אפשר לבדוק עם קיסם עץ).
• כשהעוגה עדיין חמה, מפזרים מעל שברי עוגיות שלמות לקישוט ומניחים לה להצטנן לטמפרטורת החדר.
• מכניסים את העוגה למקרר למשך 3 שעות.
• מגישים קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים