חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לזניה תרד וריקוטה
240 גר' עלי לזניה
840 גר' רוטב עגבניות מוכן
1 ו- 1/3 כוס מים
360 גר' גבינת ריקוטה או גבינת קוטג'
1/2 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 ביצה טרופה
1 כפית אורגנו טרי קצוץ (או חצי כפית יבש)
1 כפית בזיליקום טרי קצוץ (או חצי כפית יבש)
מלח ופלפל שחור
300 גר' תרד קפוא או קישואים חתוכים לקוביות
• מערבבים יחד את הריקוטה עם המוצרלה וחצי מכמות הפרמזן.
• מוסיפים ביצה טרופה אורגנו ובזיליקום קצוצים ו 1/4 כפית פלפל שחור ומערבבים היטב.
• מערבבים את רוטב העגבניות המוכן עם כוס ו-1/3 מים, כדי לדלל אותו.
• מכינים תבנית מרובעת עמוקה ושופכים לתוכה חצי כוס מרוטב העגבניות המדולל.
• מסדרים מעל הרוטב שיכבה של עלי לזניה ושופכים מעל עוד מעט מרוטב העגבניות.
• מורחים מעל העלים שכבת גבינה ומפזרים מעל קוביות קישואים או עלי תרד מופשרים וסחוטים.
• בוזקים על הקישואים מעט מלח ופלפל.
• מסדרים מעל עוד שכבת עלי לזניה ועליה עוד 1/2 כוס רוטב עגבניות.
• מורחים עוד שכבה מהגבינה ומעליה עוד קישואים או תרד עם מעט מלח ופלפל.
• מסדרים על הקישואים עוד שכבת עלי לזניה ועליה שופכים את יתרת רוטב העגבניות.
• בוזקים מעל את הפרמזן ומכסים את התבנית עם נייר כסף.
• מכניסים את התבנית לתור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך שעה.
• אחרי 50 דקות מורידים את נייר הכסף ומחזירים לתנור לעוד 10 דק'.
• כשהלזניה מוכנה, מניחים לה להצטנן 15 דקות עד שחותכים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים