חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת בצל ופטריות
ספריי חמאה
גליל בצק עלים מוכן (לא חובה)
5 בצלים פרוסים לעיגולים דקים
4 שיני שום פרוסות לעיגולים
3 כפות שמן
1 כוס קמח
1/2 כוס קמח שיבולת שועל
1 כפית אבקת אפייה
1 כף אבקת מרק בצל
4 ביצים טרופות
1 קופסת שימורי פטריות פרוסות
• 1 כפית מלח
• 1/2 כוס פירורי לחם לציפוי (אפשר להחליף בגבינת פרמזן).
• מרססים תבנית חד פעמית גדולה בספריי חמאה.
• מניחים על רוחב התבנית עלה של בצק עלים קפוא שהפשרתם מבעוד מועד.
• יוצרים חורים עם מזלג בבצק העלים במרווחים שווים, ואופים אותו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך 15 דקות או עד שהוא מזהיב.
• בנתיים, מחממים סיר עם 3 כפות שמן על חום בינוני ומזהיבים את הבצל תוך ערבוב בין 5 עד 10 דקות (עד שקיפות).
• מוסיפים את השום הפרוס ומערבבים עוד דקה, ומכבים את האש.
• בנתיים, מערבבים בקערה עם מיקסר מוט, את הביצים הטרופות עם כוס קמח, 1/2 כוס קמח שיבולת שועל, כפית אבקת אפייה, כף אבקת מרק בצל וכפית מלח.
• מסננים את הפטריות מהנוזלים.
• מערבבים את תערובת הביצים והקמח עם הבצל המטוגן ועם הפטריות ומעבדים את התערובת כולה עם מיקסר מוט, כך שחלקה תישאר גושית.
• מפזרים את התערובת על בצק העלים האפוי(אפשר גם לוותר על הבצק ולשפוך ישר לתבנית).
• בוזקים מעל את פירורי הלחם או גבינת פרמזן ואופים את הפשטידה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, משך 45 דקות.
• כשהפשטידה מוכנה, מכבים את התנור ומצננים לפחות 20 דקות לפני החיתוך.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים