חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קיש בצל
בצק פאי מוכן 500 גר'
400 גר' בצל פרוס לרצועות דקות
400 גר' גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
1 כפית חרדל
מלח ופלפל
1 חלמון ביצה
• שמים את הבצלים הפרוסים לעיגולים בתוך סיר, ממלאים מים עד לכיסוי של הבצלים ומביאים לרתיחה.
• אחרי שהמים רתחו, מורידים את האש לבינונית נמוכה, וממשיכים לאדות במים משך 10 דקות.
• לאחר 10 דקות מוציאים את הבצלים מהאש ומסננים את המים החוצה.
• שוטפים את הבצלים תחת מים זורמים ושמים אותם במסננת כדי לנקז את הנוזלים.
• כשהבצלים התייבשו מעט, מעבירים אותם לקערה ומוסיפים כפית חרדל, מלח ופלפל.
• מוסיפים את הגבינה המגורדת ושתי ביצים טרופות ומערבבים היטב.
• מסדרים עיגול של בצק הפאי המוכן על גבי תבנית עגולה משומנת, כך שיגלוש מהצדדים.
• ממלאים את הפאי עם תערובת הבצל ומסדרים מעל המילוי עוד עלה מהבצק המוכן.
• לאטימת הפאי, יוצרים בעזרת מזלג שבלונה של פסים מסביב לקוטר החיצוני של התבנית ועוד כמה חורים על פני שטח הפאי.
• גוזרים את הבצק המיותר מהצדדים, ומורחים על הבצק חלמון בעזרת מברשת.
• מכניסים את הקיש לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך 30-35 דקות.
• אחרי שהקיש מוכן, מכבים את התנור ומניחים לו לנוח עוד 15 דקות לפני שפורסים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים