חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פאי גבינה בטעם בננה
20 עוגיות חמאה או ביסקוויטים
50 גר' חמאה מומסת
למילוי:
750 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
2/3 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
3 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כוס בננות בשלות שרוסקו למחית
• מרסקים את עוגיות החמאה או הביסקוויטים היטב.
• אפשר להכניס אותם לשקית, לשים מעל מגבת ולדפוק עם פטיש שניצלים או מערוך, או לחילופין להכניס לבלנדר לזמן קצר.
• ממיסים 50 גר' חמאה במיקרוגל, ומוסיפים את החמאה לפירורי העוגיות.
• מערבבים עד שמתקבל מרקם של חול לח.
• מצפים תבנית עגולה בקוטר 20 סנטימטר עם נייר אפייה משומן ושופכים מעל את תערובת פירורי העוגיות.
• מהדקים את הפירורים היטב לתחתית התבנית בעזרת תחתית של כוס, עד שנוצרת שכבת פירורים אחידה, מהודקת.
• מניחים את התבנית במקרר להצטננות.
• למלית:מניחים את גבינת השמנת שהתרככה בקערה, ובעזרת מיקסר ידני מעבדים אותה היטב יחד עם הסוכר.
• מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים לערבב.
• מוסיפים את הביצים, ביצה אחר ביצה וממשיכים לערבב.
• מוסיפים את השמנת המתוקה, תמצית וניל ומחית בננות, ומעבדים למלית חלקה.
• שופכים את המילוי על תחתית הפירורים שהכנו מראש.
• מניחים את תבנית העוגה על גבי תבנית גדולה מרובעת, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך 15 דקות.
• אחרי 15 דקות, מורידים את החום ל-100 מעלות ואופים עוד 75 דקות (שעה ורבע) או עד שמרכז העוגה יציב.
• עם סיום האפייה, יש להשאיר את העוגה בתנור המכובה עם דלת מעט פתוחה משך עוד שעתיים.
• לאחר שעתיים, מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים עוד 6-8 שעות במקרר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים