חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות חמאה ופיסטוק
1/2 כוס חמאה רכה (ללא מלח)
1/2 כוס אבקת סוכר
1/4 כפית אבקת אגוז מוסקט
1/4 כפית אבקת תבלין הל
1 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
1/8 כפית מלח
1/4 כוס פיסטוקים טריים מקולפים
• שמים את החמאה הרכה בקערה ומערבבים אותה היטב עם אבקת הסוכר עד שנוצר ממרח חמאה.
• מוסיפים 1/4 כפית אגוז מוסקט ורבע כפית הל טחון (לא חובה), ומערבבים היטב.
• מנפים את הקמח עם אבקת האפייה וקורט מלח.
• מערבבים את הקמח בהדרגה אל תוך עיסת החמאה, שתי כפות כול פעם, עד שנוצר בצק אחיד, רך ומעט דביק.
• יוצרים מהבצק גוש אחיד, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומניחים לבצק לנוח משך 20 דקות.
• מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים ויוצרים כדורים שווים (יש להקפיד שהכדורים יהיו חלקים ללא סדקים).
• מסדרים את עיגולי הבצק (העוגיות) על תבנית מצופה בנייר אפייה, במרחקים שווים.
• דוחפים כמה שברי פיסטוקים בקצה של כול עיגול (עוגיה).
• אופים את העוגיות משך 22 עד 25 דקות, במרכז התנור שחומם מראש ל- 150 מעלות (בלבד!).
• העוגיות מוכנות כשצבען בהיר- כמעט לבן אך התחתית של כול עוגיה קשיחה.
• יש לצנן את העוגיות לפחות 5 דקות ואז להעביר אותן למשטח רשת גבוה כדי שהאויר יעבור מתחת כול עוגיה.
• מגישים את העוגיות רק לאחר הצינון.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים