|
|
לחם שום חגיגי |
מרכיבים :
|
1 בגט עבה חתוך במרכז
5 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
שתי כפות פרמזן מגורד
קורט אבקת פלפל קאיין חריף
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
•
מערבבים בקערה את השום הקצוץ עם הפטרוזיליה, מלח ופלפל טרי.
•
שופכים לקערה את שמן הזית ומערבבים.
•
מורחים את הבלילה על שתי פרוסות הבגט ומכניסים לתנור ל- 10 דקות.
•
מוציאים מהתנור, מפזרים על הטוסט את הפלפל החריף ואת הפרמזן.
•
מכניסים לתנור שכבר כובה ל-2 דקות על מנת שהגבינה תימס.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|