|
|
רוטב ברנייז |
מרכיבים :
|
3 חלמונים של ביצים
2 כפות מיץ לימון
1/2 כוס חמאה
1/4 כפית מלח
קורט פלפל קאיין
1 כפית בצל שאלוט קצוץ
1 ענף קטן של טרגון (רק עלים) קצוץ
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כוס חומץ משובח
2 כפות יין לבן
|
|
אופן הכנה :
|
• ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית נמוכה, עד שהיא נמסה כולה.
•
שמים בבלנדר את חלמוני הביצים, 2 כפות מיץ לימון, מלח וקורט פלפל קאיין וטורפים במהירות גבוהה.
•
מזלפים את החמאה הנוזלית באיטיות לתוך הבלנדר עד שנוצר רוטב במרקם מיונז- או רוטב ברנייז בסיסי.
•
לתיבול הרוטב, שמים סיר קטן על אש קטנה עם 2 כפות יין לבן וכף חומץ.
•
מוסיפים בצל שאלוט קצוץ, טרגון קצוץ דק, קורט מלח וקורט פלפל, ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים ונותר מהם רק שליש.
•
מוסיפים את התערובת לרוטב בתוך הבלנדר, ומערבלים במהירות גבוהה כמה שניות.
•
מגישים עם סטייק.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|