|
|
רוטב ברנייז ללא חמאה |
מרכיבים :
|
2 חלמונים (2 ביצים)
2 כפיות חרדל דיז'ון
8-10 עלי טרגון
1 כפית חומץ בן יין לבן
מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בסיר קטן שני חלמונים, כף פלפל שחור גרוס עבה ו-2 כפות חרדל.
•
קוצצים את עלי הטרגון דק דק עד למחית, ומוסיפים לסיר.
•
מוסיפים כפית חומץ בן יין, 1/2 כפית מלח וכף מים וטורפים היטב.
•
מביאים את הסיר על אש קטנה מאוד וממשיכים לטרוף תוך כדי ערבוב.
•
טורפים את הברנייז על האש משך כמה דקות בלי הפסקה, עד שהרוטב מסמיך ומתקבל מרקם של רוטב מיונז נוזלי. (מרימים את הסיר מידי פעם כדי לווסת את החום).
•
מגישים עם סטייק או עוף צלוי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|