חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סופגניות מאפיינס
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כוס גדושה סוכר
3/4 כוס חלב
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' חמאה מומסת
ריבת תותים או ריבה אחרת לטעמכם
ספריי חמאה
לקישוט:
3 כפות אבקת סוכר
• 1/2 כפית קינמון
• 50 גר' חמאה מומסת
• מנפים לתוך קערה 2 כוסות קמח וכפית אבקת אפייה.
• מוסיפים לקערה כוס סוכר ומערבבים.
• בקערה נפרדת מערבבים 3/4 כוס חלב עם 2 ביצים, כפית תמצית וניל ו- 100 גר' חמאה מומסת וטורפים היטב.
• מוסיפים את הבלילה הרטובה לתוך קערת הקמח ומערבבים (לא לערבב יותר מידי, רק עד שהחומרים נקשרים יחד).
• מכינים תבנית של מאפיינס (רגילה או מסיליקון) ומשמנים אותה עם ספריי חמאה (או עם קוביית חמאה/חמאה מומסת).
• מוזגים בערך כף מהבלילה לתוך תבניות המאפיינס (עד חצי מהגובה).
• מוסיפים על הבלילה במרכז כול מאפיין חצי כפית ריבה.
• מוסיפים מעל עוד כף מהבלילה, עד 3/4 מגובה התבנית.
• אופים את המאפיינס בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 20 דקות או עד שהם מזהיבים.
• אחרי 20 דקות מכבים את התנור ומשאירים את מאפיינס הסופגניות בפנים עוד 10 דקות כדי שימשיכו להאפות.
• מוציאים את המאפיינס מהתנור ומניחים אותם על רשת מוגבהת.
• טובלים את הכיפה של המאפיינס במעט חמאה מומסת ולאחר מכן בקערה עם אבקת סוכר מעורבבת בקינמון.
• מגישים חם או קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים