|
|
טוויל פרמזן ופטרוזיליה |
מרכיבים :
|
3 כפות פרמזן (לכול טוויל)
1 כפית פטרוזיליה (לכול טוויל)
רינג בגודל כוס לפי כמות הטווילים
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים 3 כפות גבינת פרמזן מגורדת עם כפית פטרוזיליה קצוצה דק (אפשר להחליף בעשב תיבול אחר כמו עירית, או 1/4 כפית טימין).
•
מצפים תבנית גדולה על נייר אפייה ומניחים עליה את הרינגים.
•
מכניסים לכול רינג 3 כפות פרמזן מעורבבות עם כפית פטרוזיליה קצוצה.
•
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10 עד 12 דקות.
•
מוציאים את הטווילים, מצננים 10 דקות, ומגישים כתוספת לפסטות ולסלטים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|