חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קרפצ'יו בקר
180 גר' פילה בקר נקי לגמרי בלי שומן
1 כוס עלי ארוגולה (רוקט)
2 כפיות צלפים משומרים
30 גר' גבינת פרמזן (לא חובה)
למרינדה:
1 כפית חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית משובח
1 ו-1/2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל גרוס
קורט פלפל קאיין
• לוקחים נתח משובח מאוד של פילה בקר וחותכים אותו נגד כיוון הסיבים לרצועות דקות.
• מסדרים את הפרוסות בצורת לב על ניילון נצמד (רצוי לשים מתחת כמה טיפות מים כדי לוודא שהניילון נשאר במקום).
• מכסים את הבשר עם ניילון נצמד, ובעזרת פטיש שניצלים או מערוך משטחים אותו בעדינות עד שהפרוסות בעובי שווה ודק מאוד.
• מורידים את הפלסטיק הנצמד ומעבירים את לב הבשר לצלחת.
• אחרי שהלב מוכן אפשר לשים עליו שוב ניילון נצמד ולשטח עוד מעט בעדינות.
• שומרים את הבשר במקרר עד לפני ההגשה.
• להגשה: שמים בקערה מיץ לימון, חרדל שמן זית מלח ופלפל וקורט קאיין וטורפים היטב.
• בכלי נפרד שמים את הארוגולה עם הצלפים וג'וליאנים של פרמזן, מוסיפים מעט מהרוטב ומערבבים.
• שמים ערמת ארוגולה מעל לב הבשר ובוזקים על הכול טפטופים מהרוטב.
• מגישים קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים