חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מצה מצופה בקרמל ושוקולד
4 מצות
3/4 כוס חמאה (170 גר')
3/4 כוס סוכר חום
1 ו-1/2 כוסות פתיתי שוקולד לבישול
לקישוט: קורט מלח גס
שקדים קלויים עם קליפה- שבורים גס
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מצפים תבנית בנייר כסף ושמים מעל נייר אפייה (פרגמנט).
• מסדרים את המצות על תחתית התבנית בשכבה אחת (אפשר לחתוך אם יש צורך).
• מחממים בסיר קטן על אש בינונית את החמאה והסוכר החום עד שנוצר קרמל (בערך 3-4 דקות).
• שופכים את קרמל החמאה על המצות ומורחים לשכבה אחידה עם לקקן.
• מכניסים את התבנית לתנור למשך 12 דקות עד שהקרמל מתפשט ומתקשה.
• מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים על המצות בנדיבות את פתיתי השוקולד.
• מחזירים את התבנית לתנור לעוד 2 דקות.
• מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את כול השוקולד עם לקקן בצורה שווה על המצות.
• בוזקים מעל מעט גרגירי מלח גס ושברי שקדים עם קליפה ומכניסים למקרר.
• לפני ההגשה שוברים את המצה לחתיכות ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים