|
|
חומוס קלוי פיקנטי |
מרכיבים :
|
2 קופסאות שימורי חומוס (כ- 400 גר' כל אחת)
2 כפיות אבקת קארי
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים תנור ל- 200 מעלות.
•
מערבבים בקערית את הקארי עם ג'ינג'ר, גראם מסאלה ומלח.
•
מסננים את גרגירי החומוס מהנוזלים בקופסה ושוטפים היטב במסננת תחת מים זורמים.
•
מעבירים את החומוס למגבת יבשה, מפזרים בצורה שווה ומניחים לגרגירים להתייבש או מיבשים עם עם מגבת נוספת.
•
כשהגרגירים יבשים, מעבירים אותם לקערה, שופכים עליהם כף שמן ומערבבים עם היד.
•
מפזרים מעל החומוס את התבלינים ומערבבים היטב עם הידיים.
•
מעבירים את החומוס לתבנית ומכניסים לתנור ל- 45 דקות.
•
הגרגירים יצאו פריכים וארומטיים ובנוסף לנשנוש אפשר להשתמש בהם כמו קרוטונים לסלט.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|