חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פלאק פניר – תבשיל תרד וגבינה
1 ו-1/2 עלי תרד טרי שטופים היטב וקצוצים לחתיכות קטנות-בינוניות
2 גביעי שמנת (400 מ"ל)
בינת פַּנִיר מ-2 ליטר חלב, חתוכה לקוביות בינוניות (ראה מתכון בהערות)
1/2 כפית אספטידה
1/3 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
3 כפות שמן
אם רוצים תבשיל פיקנטי:
2 כפיות שמן, חמאה או גהי
1-2 כפות צ'ילי ירוק חריף
• 1 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) טרי מגורר
• 2/3 כפית זרעי כמון טחונים
• 1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים
• מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית.
• כשהשמן חם מוסיפים את האספטידה, מערבבים ומטגנים מספר שניות.
• מוסיפים את הכורכום ופלפל שחור ומערבבים.
• מוסיפים את התרד בהדרגה, מערבבים היטב ומכסים את הסיר. (התרד מתכווץ תוך זמן קצר, לכן אם אין מקום ניתן להמתין כמה שניות ואז להוסיף את השאר).
• מבשלים את התרד 15 דקות על אש נמוכה תוך כדי רתיחה, בוחשים מידי פעם ומוודאים שיש מספיק נוזלים.
• לאחר שהתרד התרכך ניתן לטחון אותו בבלנדר או להשאירו כך.
• מוסיפים את השמנת, הפניר והמלח ומערבבים.
• מכסים במכסה ומבשלים במשך 10 דקות ברתיחה על אש נמוכה ומערבבים מידי פעם.
• מגישים חם.
• בתיאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים