|
|
ברוסקטה גבינת עיזים |
מרכיבים :
|
לחם ג'בטה פרוס
1 קופסת גמבה אדומה קלויה
100 גר' גבינת עיזים
2 כפות צנוברים
1 שן שום קצוצה
1 שן שום שלמה
1/4 כוס בזיליקום קצוץ
שמן זית
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• פורסים את הג'בטה לפרוסות בעובי סנטימטר ומושחים את הפרוסות בשמן זית משני הצדדים.
•
מכניסים את הפרוסות לתנור בחום 200 מעלות ל-5 דקות מכל צד עד השחמה.
•
חותכים את הגמבה לריבועים ומכניסים לקערה. מוסיפים את שן השום הקצוצה, מלח ופלפל, מעט שמן זית, צנוברים ובזיליקום קצוץ.
•
מערבבים היטב.
•
מוציאים את הטוסטים מהתנור, לוקחים את שן השום השלמה ומשפשפים אותה על טוסט הג'בטה כדי שיקבל את הטעם.
•
מורחים את הג'יבטה בגבינת עיזים, מסדרים מעליה את הסלט, מפזרים עוד מעט צנוברים ובזיליקום, ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|