חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק עגבניות הודי
2 קילו עגבניות מקולפות חתוכות
1 חופן כוסברה קצוצה
3 כפות סוכר חום
1/4 כפית פלפל שחור
20 תרמילי תבלין הל
30 גר' חמאה
1 כפית מלח
2 כוסות חלב (400 מיל')
2 כוסות מים
• לקילוף העגבניות: חורצים על כול עגבניה איקס בעזרת סכין חדה.
• מרתיחים סיר גדול עם מים ומכבים את האש.
• מכניסים את העבניות לסיר המים הרותחים לדקה או שתיים ומוציאים אותן.
• מקלפים את העגבניות (הקליפה תרד בקלות בזכות האידוי הקצר), וחותכים כול עגבניה לחצי.
• מכניסים את העגבניות לבלנדר ומרסקים היטב.
• מעבירים את העגבניות דרך מסננת לסיר על מנת לסנן את הגרעינים.
• מעמידים את הסיר על להבה בינונית גבוהה ומוסיפים את המים.
• מביאים את המרק לרתיחה.
• בנתים שוברים את תרמילי ההל: מניחים את התרמילים על משטח, מניחים עליהם סכין כהה ודופקים כדי לפתוח את התרמילים.
• מוסיפים למרק העגבניות את החמאה, פלפל שחור ותרמילי הל.
• מבשלים את המרק עם מיכסה על אש בינונית משך 45 דקות עד שעה.
• מוסיפים מלח, סוכר, חלב ושני שליש מהכוסברה ומבשלים עוד 25 דקות ללא מכסה.
• מערבבים מידי פעם.
• כשהמרק מוכן, מסירים אותו מהאש ומגישים עם קישוט של כוסברה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים