חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת ברוקולי
360 גר' ברוקולי (ראש בינוני) חתוך לחתיכות בינוניות
8 ביצים גדולות
2 כפיות שמן
1/4 כוס בצל סגול קצוץ
1 גבעול בצל ירוק גדול קצוץ דק
1/2 כפית פלפל צ'ילי קצוץ או פלפל חריף טרי לבחירתכם (לא חובה)
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל
ספריי שמן לציפוי התבנית
קורט אגוז מוסקט (לא חובה)
• מחממים 2 כפיות שמן במחבת טפלון או מחבת קרמי ומטגנים את הבצל במשך כ- 3 דקות עד הזהבה.
• מוסיפים את הצ'ילי (לא חובה), את הבצל הירוק ואת הברוקולי ומאדים יחד כ- 3 דקות.
• מצפים תבנית פיירס עגולה בתרסיס שמן (או מורחים עם מברשת).
• מעבירים את תערובת הברוקולי מהמחבת לתבנית.
• טורפים בקערה נפרדת את הביצים, מוסיפים מלח, פלפל, מוסקט, גבינת קוטג' וגבינה מגורדת ומערבבים היטב.
• שופכים את תערובת הביצים והגבינות על הברוקולי בתבנית.
• אופים את פשטידת הברוקולי בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות משך 45 - 50 דקות.
• כשהפשטידה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור, ומצננים 5 דקות.
• פורסים את הפשטידה לפרוסות מגישים חם עם סלסה או קטשופ בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים