|
|
פשטידת ברוקולי |
מרכיבים :
|
360 גר' ברוקולי (ראש בינוני) חתוך לחתיכות בינוניות
8 ביצים גדולות
2 כפיות שמן
1/4 כוס בצל סגול קצוץ
1 גבעול בצל ירוק גדול קצוץ דק
1/2 כפית פלפל צ'ילי קצוץ או פלפל חריף טרי לבחירתכם (לא חובה)
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
מלח ופלפל
ספריי שמן לציפוי התבנית
|
קורט אגוז מוסקט (לא חובה)
|
אופן הכנה :
|
• מחממים 2 כפיות שמן במחבת טפלון או מחבת קרמי ומטגנים את הבצל במשך כ- 3 דקות עד הזהבה.
•
מוסיפים את הצ'ילי (לא חובה), את הבצל הירוק ואת הברוקולי ומאדים יחד כ- 3 דקות.
•
מצפים תבנית פיירס עגולה בתרסיס שמן (או מורחים עם מברשת).
•
מעבירים את תערובת הברוקולי מהמחבת לתבנית.
•
טורפים בקערה נפרדת את הביצים, מוסיפים מלח, פלפל, מוסקט, גבינת קוטג' וגבינה מגורדת ומערבבים היטב.
•
שופכים את תערובת הביצים והגבינות על הברוקולי בתבנית.
•
אופים את פשטידת הברוקולי בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות משך 45 - 50 דקות.
•
כשהפשטידה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור, ומצננים 5 דקות.
•
פורסים את הפשטידה לפרוסות מגישים חם עם סלסה או קטשופ בצד.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|