חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אורז גובינדה
250 גר' כרובית חתוכה לפרחים
200 גר' תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 כוסות אורז (400 מ"ל)
3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות אפונה ירוקה מופשרת
2 כפיות גרגירי חרדל כהים
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
3 כפות שמן
1 כוס גבינת פניר חתוכה לקוביות (מתכון מצורף)
כחצי כוס שמן לטיגון
• מחממים מחבת ומוסיפים כחצי כוס שמן חדש לטיגון חצי עמוק.
• מוסיפים למחבת את הכרובית ומטגנים כ- 3 דקות (עד ריכוך קל והשחמה).
• מוציאים את הכרובית מהמחבת למסננת ומכניסים לשמן את קוביות תפוחי האדמה.
• מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים לגמרי אך עדיין בהירים.
• מוציאים גם את תפוחי האדמה למסננת.
• מחממים סיר בעל מכסה על אש בינונית ומוסיפים 3 כפות שמן.
• כשהשמן חם, מוסיפים את גרגירי החרדל וכשהם מתחילים להתפצפץ (כמה שניות), מוסיפים את האורז.
• מוסיפים את הפלפל השחור וממשיכים לטגן קלות את האורז עד שהוא מבהיר (2 דקות).
• מוסיפים לסיר את המלח ו- 3 ו-1/3 כוסות מים רותחים. (660 מ"ל).
• מוסיפים את האפונה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
• מורידים ללהבה הקטנה ביותר ומכסים את הסיר.
• מניחים לאורז להתבשל 20 דקות בלי לפתוח את המכסה.
• כשהאורז מוכןמשאירים אותו עם מכסה סגור עוד 10 דקות.
• פותחים את המכסה ומפרידים את גרגירי האורז.
• מערבבים פנימה בעדינות את תפוחי האדמה, הכרובית, קוביות הפניר והפטרוזיליה הקצוצה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים