| 
        
 | 
  
    
  
      
	
		
              
                            | 
              עוגת תפוח בדבש קלה | 
              
              
      
                    
                    | 
                   מרכיבים :
                     |  
                    
                    |   
                     3 כוסות קמח תופח
            
                     1 כפית קינמון
                     
                     1/2 כוס שמן קנולה
                       
                       2 ביצים
                      
                         1 כוס סוכר
                   
                     
                      1/4 כוס דבש
                    
                     1 קופסת רסק תפוחים לא ממותק 560 גר'
                 
                      
                     לציפוי: 1/3 כוס דבש
                  
                     אבקת סוכר
                  
                      
                      | 
                   
                     
                    
                    
                  
                    
                    
                    | 
                    
                     | 
                     
                    
                    
                    
                       | 
                   אופן הכנה :
                     |  
                    
                    
                    
                    • מערבבים היטב את הקמח עם הקינמון (מומלץ לנפות אותם יחד).
 •
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם סוכר והדבש עד שמתחיל להלבין.
 •
מוסיפים שמן וטורפים.
 •
מוסיפים את רסק התפוחים ומממשיכים לערבב היטב.
 •
מוסיפים את הקמח בהדרגה לתוך בלילת התפוחים תוך ערבוב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
 •
מעבירים את הבלילה לשלוש תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות.
 •
אופים את עוגות הדבש במרכז התנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך 40-45 דקות.
 •
כשהעוגה מוכנה והקיסם שהכנסנו יוצא נקי, מוציאים אותה מהתנור.
 •
כשהעוגה חמה, יוצרים חורים לכל אורכה בעזרת שיפוד עץ, במרחק של 3 סנטימטר אחד מהשני.
 •
מחממים 1/3 כוס דבש במיקרו ושופכים את הדבש הנוזלי על עוגת הדבש.
 •
מניחים לעוגה להצטנן לחלוטין בטמפרטורת החדר, מוציאים אותה מהתבנית ומפזרים מעליה אבקת סוכר.
 •
בתאבון.
                     | 
                     
                  
                                
                    
                     
              
              
              
              
              
               | 
                      
                 
               | 
              
              
              
              
                
              
              
           | 
	 
 
      
  
  
    
לחץ להדפסת המתכון 
        Rotev.co.il-מתכונים בוידאו 
    
     
  
 | 
  
         
       
         |