|
|
נודלס עוף ובוטנים |
מרכיבים :
|
חבילת נודלס
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כף שמן שומשום
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות חומץ אורז
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
2 כוסות עוף מבושל קצוץ
2 כפיות דבש
|
שבבי צ'ילי יבש.
•
בוטנים שלמים לעיטור
•
כוסברה קצוצה
|
אופן הכנה :
|
• מכינים את הנודלס לפי הוראות ההכנה- לרוב כ-4 דקות במים רותחים.
•
מערבבים בכלי את שמן השומשום, רוטב הסויה, חמאת בוטנים, דבש, חומץ אורז וג'ינג'ר.
•
מכניסים את הנודלס החמים לקערת הרוטב, מוסיפים את חתיכות העוף, הבצל הירוק והפלפל האדום ומערבבים טוב.
•
מגישים על צלחת הגשה ומפזרים מעל מעט צ'ילי, בוטנים שלמים וכוסברה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|