חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב לפסטה (בולונז)
1 קילו ו-500 גר' בשר טחון עם שומן (או קילו בקר ו- 500 גר' בשר לבן)
2 בצלים קצוצים
1 כוס בזיליקום קצוץ
2 כוסות יין אדום
4 כוסות עגבניות קלופות מגורדות
3 כוסות עגבניות קלופות בריבועים
3 עלי דפנה
מלח ופלפל גרוס עבה
1 כף אורגנו
פסטה ספגטי מוכנה להגשה
8 כפות שמן זית
• 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת או חתוכה לפרוסות
• תפרחת בזיליקום לקישוט
• מחממים מחבת עם שמן זית על חום בינוני.
• כשהשמן חם מוסיפים את הבצל וקולים אותו עד שהוא מתחיל להשחים (בערך 5 דקות).
• מוסיפים לבצל מלח פלפל ואורגנו יבש על פי טעם (תמיד תוכלו להוסיף עוד בהמשך).
• מוסיפים למחבת גם את הבשר ומתבלים גם אותו במלח פלפל ואורגנו.
• מערבבים את הבשר עם הבצל ומטגנים עד שחלקו משחים אך חלק ממנו עדיין ורוד (בערך 5 -3 דקות).
• מוסיפים את העגבניות המגורדות והעגבניות החתוכות.
• מערבבים היטב ומוסיפים 2 כוסות יין, עלי דפנה ובזיליקום.
• מוסיפים עוד מלח ופלפל על פי הטעם, משאירים את רוטב הבולונז על אש בינונית נמוכה משך כ- 25 דקות.
• מערבבים את הרוטב מידי פעם.
• כשהרוטב מוכן מכבים את האש, מוציאים את עלי הדפנה החוצה ושופכים את הרוטב מעל פסטה ספגטי או פסטה אחרת שהכנתם מראש.
• מגישים את הפסטה עם פרוסות פרמזן מעל ומעטרים את הצלחת עם תפרחת ריחן (בזיליקום).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים