חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גבינת קשיו
2 כוסות אגוזי קשיו שהושרו במים משך 8 עד 24 שעות
3 כפות שמן זית
3 -4 כפות לימון
1 כפית מלח
1 כפית אבקת שום או שן שום טרייה
1/2 כוס עלי בזיליקום (לא חובה)
1 כפית סוכר או כף סירוף אגבה
1/4 כפית פלפל שחור
• מסננים את אגוזי הקשיו מהנוזלים ומכניסים למעבד המזון.
• מוסיפים 3 כפות שמן זית, 3 כפות לימון כפית מלח, חופן בזיליקום אבקת שום וסוכר.
• מעבדים את כל החומרים במהירות נמוכה ומגביהים את המהירות לאט עד שמתקבל ממרח חלק.
• מוסיפים פלפל שחור וטועמים.
• במידת הצורך מוסיפים עוד מעט שמן זית, מיץ לימון או מלח.
• ניתן להשתמש בגבינה כתוספת לפסטה או כתוספת לירקות מוקרמים בתנור, או להקשות אותה במקרר ולהשתמש כממרח או על טוסט.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים