|
|
גבינת קשיו |
מרכיבים :
|
3 כפות שמן זית
3 -4 כפות לימון
1 כפית מלח
1 כפית אבקת שום או שן שום טרייה
1/2 כוס עלי בזיליקום (לא חובה)
1 כפית סוכר או כף סירוף אגבה
1/4 כפית פלפל שחור
|
|
אופן הכנה :
|
• מסננים את אגוזי הקשיו מהנוזלים ומכניסים למעבד המזון.
•
מוסיפים 3 כפות שמן זית, 3 כפות לימון כפית מלח, חופן בזיליקום אבקת שום וסוכר.
•
מעבדים את כל החומרים במהירות נמוכה ומגביהים את המהירות לאט עד שמתקבל ממרח חלק.
•
מוסיפים פלפל שחור וטועמים.
•
במידת הצורך מוסיפים עוד מעט שמן זית, מיץ לימון או מלח.
•
ניתן להשתמש בגבינה כתוספת לפסטה או כתוספת לירקות מוקרמים בתנור, או להקשות אותה במקרר ולהשתמש כממרח או על טוסט.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|