חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קניידלך
1/3 כוס מים
3 כפות שמאלץ (שומן עוף) או שמן זית
4 ביצים
כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1 ו-1/4 כוסות קמח מצה
• מערבבים בקערה 1/3 כוס מים, עם שמאלץ או שמן.
• טורפים פנימה 4 ביצים, מוסיפים מלח, פלפל וקמח מצה.
• מערבבים את קמח המצה בעדינות לתוך הביצים. ערבוב גס יקשה את הכופתאות בבישול.
• מכסים את הבלילה ושמים במקרר ל- 30 דקות.
• מחממים סיר גדול עם 4 ליטר מים.
• מוציאים את הבלילה מהמקרר, מרטיבים את הידים עם מים, יוצרים עיגולים (לא הדוקים) ומניחים על מגש.
• מכניסים את עיגולי הקניידלך לסיר, מכסים חלקית ומבשלים משך 40 דקות.
• אם לא בטוחים שהכופתאות מוכנות, מוציאים אחת וחותכים במרכז. הצבע והמרקם צריכים להיות דומים בחוץ ובפנים.
• כשהקניידלך מוכנים, מוציאים אותם מהמים ומעבירים למרק, או שומרים במעט מרק עד הבישול.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים