|
|
כדורי הודו ותרד על מצע ספגטי |
מרכיבים :
|
500 גר' בשר הודו קצוץ
6 שיני שום קצוצות
בצל אחד קצוץ
1/3 כוס שיבולת שועל קוואקר
2 חלבונים או ביצה שלמה
3 כפות רוטב ווסטרשייר
1/2 כוס גבינה מגורדת
1/4 כפית אגוז מוסקט
שקית תרד קפוא ללא נוזלים
3 כוסות רוטב עגבניות מוכן
|
חבילת ספגטי
•
שמן זית
•
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
• שמים בקערה את ההודו הקצוץ, מוסיפים את השום,הבצל, שיבולת השועל (ניתן להחליף בפרורי לחם), חלבונים או ביצה שלמה, גבינה מגורדת, אבקת מוסקט, רוטב ווסטרשייר, ותרד.
•
מוסיפים מלח ופלפל ולשים היטב עם הידים.
•
יוצרים כדורי בשר ומניחים על מגש.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ו"סוגרים" את הכדורים על האש לכמה דקות מכל צד. הכדורים ימשיכו להתבשל בהמשך בתוך רוטב העגבניות.
•
כשהקציצות שחומות יפה, מוסיפים למחבת את רוטב העגבניות. מכסים את המחבת ומבשלים כ- 10 דקות.
•
מכינים פסטה לבחירתכם ומגישים את כדורי הבשר על הפסטה. בוזקים מעל מעט גבינה ופטרוזליה קצוצה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|