|
|
פנקייק ללא גלוטן |
מרכיבים :
|
2/3 כוס פתיתי קוואקר שיבולת שועל
1/3 כוס גריסי כוסמת
1/2 כוס יוגורט מלא
3/4 כוס מים
1 ביצה
1/4 כפית מלח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
חמאה או שמן לטיגון
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים 3/4 כוס מים עם 1/2 כוס יוגורט ומשרים את שיבולת השועל ואת הכוסמת משך לילה.
•
שמים את הנוזלים עם הכוסמת והקוואקר בבלנדר.
•
מוסיפים את הסוכר, אבקת אפייה, מלח,ביצה ואגוז מוסקט ומעבדים לבלילה חלקה.
•
מחממים מחבת עם מעט שמן לטיגון ושופכים מצקת עם בלילה במרכז המחבת.
•
כשהפנקייק מתחיל להעלות בועות על הצד החיצוני (אחרי דקה או שתים), הופכים אותו בעזרת תרבד ומטגנים עוד חצי דקה.
•
מערימים את הפנקייק על צלחת יפה ומגישים חם עם סירופ מייפל, דבש, סילאן או כל רוטב שתבחרו.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|