|
|
ריבת דובדבנים |
מרכיבים :
|
4 כוסות דובדבנים מגולענים
4 כפות מיץ לימון
1/4 כוס מים
5 כוסות סוכר
|
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים את הדובדבנים לסיר כבד על אש גבוהה.
•
מוסיפים מיץ לימון ו- 1/4 כוס מים ומערבבים.
•
מוסיפים את הפקטין וממשיכים לערבב מדי פעם עד שמגיע לרתיחה.
•
כשהתערובת רותחת, מוסיפים את הסוכר בבת אחת, ומביאים לרתיחה תוך ערבוב.
•
ממשיכים לערבב נמרצות משך דקה אחת של רתיחה ומכבים את האש.
•
מסירים את הקצף מעל הריבה, מצננים 5 דקות ומכניסים לכלי אטום שעבר הרתחה או סטריליזציה.
•
ניתן לאכול את הריבה מיד, אך אם שומרים אותה, אפשר להעמיד את הצנצנת כולה עוד 10 דקות במים רותחים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|