חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בצק פיצה קל
2 כפיות שמרים יבשים
1 ו-1/2 כוסות מים פושרים
1 קורט סוכר
4 כוסות קמח
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
שמן זית להברשת הבצק
•מכניסים לקערה קטנה את המים פושרים עם קורט סוכר.
• מוסיפים את השמרים היבשים, מערבבים ומניחים בצד ל-3 דקות.
• בקערה גדולה מערבבים היטב את הקמח והמלח.
• יוצרים חור במרכז הקמח ושופכים פנימה 1/4 כוס שמן זית ואת עיסת השמרים.
• לוקחים סכין ומעבירים אותו הלוך חזור בקערה עד שהחומרים מתערבבים יחד.
• מתחילים ללוש את הבצק עם קצות האצבעות, עד שהוא מתפורר לגושים קטנטנים. ואז מתחילים לעבד וללוש עם כל היד עד שמתקבל גוש בצק.
• מעבירים את הגוש למשטח עבודה מקומח ולשים היטב משך כמה דקות.
• משמנים תחתית של קערה ושמים בתוכה את גוש הבצק, מצפים את הגוש כולו בשמן זית, מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומניחים במקום חמים משך 30 דקות להתפחה.
• לאחר 30 דקות, הבצק מוכן.
• ניתן לחתוך את הבצק לכמה חתיכות ולהשתמש מיד או לשמור בפריזר.
• להכנת הפיצה- מרדדים את הבצק לעיגול או ריבוע, מפזרים מעל רוטב עגבניות, גבינה צהובה ועוד חומרים ותבלינים לטעמכם.
• אופים משך 5 דקות על חום של 240 מעלות ועוד 10 דקות על 220 מעלות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים