חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בבה גנוש הודי
1 חציל אחד קלוי מקולף וחתוך
2 כפות טחינה גולמית
מיץ מ-1/2 לימון
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס יוגורט רגיל
מלח ופלפל
חופן פטרוזליה קצוצה
• קולים את החציל בחום של 180 מעלות ל-20 דקות מכל צד, מוציאים מהאש מקלפים וחותכים לקוביות.
• מכניסים את קוביות החציל הקלוי למעבד המזון, מוסיפים את השום והטחינה, מיץ לימון,יוגורט, שמן הזית, מלח ופלפל.
• מעבדים את כל החומרים יחד ליצירת ממרח אחיד.
• אם הוא סמיך מידי ניתן להוסיף מעט מים או שמן זית.
• מוציאים את הבבה גנוש לצלחת, בוזקים מעל מעט פטרוזליה ומגישים עם פיתות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה