|
|
בבה גנוש הודי |
מרכיבים :
|
1 חציל אחד קלוי מקולף וחתוך
2 כפות טחינה גולמית
מיץ מ-1/2 לימון
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס יוגורט רגיל
מלח ופלפל
חופן פטרוזליה קצוצה
|
|
אופן הכנה :
|
• קולים את החציל בחום של 180 מעלות ל-20 דקות מכל צד, מוציאים מהאש מקלפים וחותכים לקוביות.
•
מכניסים את קוביות החציל הקלוי למעבד המזון, מוסיפים את השום והטחינה, מיץ לימון,יוגורט, שמן הזית, מלח ופלפל.
•
מעבדים את כל החומרים יחד ליצירת ממרח אחיד.
•
אם הוא סמיך מידי ניתן להוסיף מעט מים או שמן זית.
•
מוציאים את הבבה גנוש לצלחת, בוזקים מעל מעט פטרוזליה ומגישים עם פיתות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|