חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תפוחי אדמה בתנור
8 תפוחי אדמה בינונים
1 בצל מקולף
8 שיני שום קלופות
3 גבעולי טימין טרי
6-8 כפות שמן
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית תבלין גריל עוף
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
• קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחתיכות שוות ככל האפשר בגודל בינוני.
• חיתוך בגודל אחיד, יאפשר צליה שווה של תפוחי האדמה.
• חותכים את הבצל ל- 4 חלקים ופורסים את השום לפרוסות עגולות.
• מיבשים את קוביות תפוחי האדמה על מגבת, ושמים אותן בקערה גדולה.
• מפזרים על תפוחי האדמה את השמן ומוסיפים פפריקה, גריל עוף, מלח, פלפל שחור ופרוסות שום.
• מערבבים את תפוחי האדמה כך שיצופו מכל הצדדים ושופכים אותם לתבנית מצופה נייר כסף.
• מסדרים את קוביות תפוחי האדמה באופן שווה על כל התבנית כך שקוביה אחת לא תעלה על השניה.
• מפזרים בין הפרוסות את חתיכות הבצל ו-3 ענפי טימין.
• בתחתית התבנית מוסיפים 4 כפות מים כדי למנוע התייבשות.
• מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש והגיע לטמפרטורה של 200 מעלות, למשך 35 עד 40 דקות.
• כאשר מבחינים שהקצוות השחימו ותפוחי האדמה אפויים מבפנים, מכבים את התנור ופותחים את הדלת.
• כעבור 5 דקות אפשר לקלף את תפוחי האדמה מנייר הכסף ולהעביר לכלי הגשה.
• לפני האכילה מוציאים וזורקים את גבעולי הטימין.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים