חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת טירמיסו
300 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
3 חלמונים
120 גרם אבקת סוכר
חבילת בישקוטים
1 כף קפה נמס חזק
1 כף ליקר אייריש קרים
אבקת קקאו לציפוי
•מכינים קערה עם 400 מ"ל קפה נמס חזק ומניחים לקפה התקרר.
• מקציפים את שלושת החלמונים תוך כדי הוספת אבקת הסוכר עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי.
• מוסיפים את גבינת המסקרפונה וממשיכים לערבב היטב.
• מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת נוקשה ויציבה.
• מקפלים את הקצפת אל תוך הקרם, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
• מוציאים את הקפה מהמקרר ומוסיפים לו את הליקר.
• מורחים שכבה אחידה של קרם על תבנית פיירקס בינונית.
• טובלים את הבישקוטים טבילה רק בחלקם התחתון השטוח בקפה, נותנים לעודפי הקפה לטפטף חזרה לכלי.
• מניחים את הבישקוטים הרטובים בזהירות על שכבת הקרם (חלקו העליון של הבישקוט נשאר יבש).
• מורחים שכבה נוספת של קרם על הבישקוטים ושוב שכבה של בישקוטים ועליה שכבה של קרם.
• בעזרת מסננת עדינה מפזרים על הטירמיסו שכבה אחידה של אבקת קקאו.
• מעבירים למקרר או למקפיא.
• ניתן להקפיא את העוגה ולהוציאה לטמפרטורת החדר, חצי שעה לפני ההגשה.
• או לאחר שקפאה להעביר לשמירה במקרר עד להגשה.
• פורסים וומגישים עם כפית.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים