חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות תמרים עירקיות
50 גר' שמרים
1 קג' קמח לבן
1 חבילת מרגרינה (200 גר')
3 חלמונים
3 כפות שמן קנולה
1-1.5 כוסות מים פושרים
1/2 כוס סוכר
450 גר' ממרח תמרים או חבילת תמרים בואקום
שומשום לציפוי
• ממיסים את המרגרינה בסיר קטן.
• מכניסים לקערה את הקמח ושופכים עליו את המרגרינה המומסת.
• מוסיפים שני חלמונים, 50 גר' שמרים מומסים ב-1/2 כוס מים פושרים, 3 כפות שמן, ו-1/2 כוס סוכר ומתחילים ללוש.
• מוסיפים מעט מים (בין כוס ל-1/2 כוס) ולשים עוד עד שמתקבל בצק אחיד.
• מצפים את הבצק בקמח, מכסים את הקערה עם מגבת ומניחים לבצק לתפוח במקום חמים כ- 30 דקות.
• אחרי 30 דקות, לשים את הבצק עוד 5 דקות ברציפות כדי להוציא את האויר.
• מחזירים את הבצק מכוסה בבד למקום חמים לעוד שעה וחצי תפיחה.
• לוקחים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מחלקים לכדורים קטנים בגודל כדור פינג-פונג.
• בכל כדור יוצרים גומא, ממלאים בממרח תמרים. סוגרים שוב לצורת כדור ומרדדים לעיגול בעבע.
• משטחים את כדור הבצק עם התמרים לעיגול שטוח עם מערוך (כמו פיתה קטנה) ומחוררים מלמעלה עם מזלג כדי שהאויר יצא.
• חשוב לחורר עד שמגיעים לממרח התמרים.
• מורחים כל עוגית תמרים בחלבון ביצה ובוזקים מעל שומשום.
• מסדרים את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה במרחקים גדולים אחת מהשניה כדי לאפשר מקום לתפיחה בתנור.
• מכניסים את העוגיות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות או עד שמזהיב.
• מוציאים מהתנור ומצננים.
• מגישים את הבעבע חמים או קרים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים